Вирусна инфекција коју преносе комарци

- Jan 08, 2021-

Вирусна инфекција коју преносе комарци


Денга је заразна болест коју преносе комарци, а преноси је углавном женским комарцима Аедес аегипти, али и женским Аедес Албопицтус, познатим и као ГГ "цветни комарац". ГГ куот ;. Вирус се преноси на људе убодима комараца, али не и од особе до особе. Дакле, неке гласине да се грозница денга грозница може пренети ваздушним ГГ; , је заиста непоуздан!


Prevention of mosquitoes (2)


Светска здравствена организација указује на студију која показује да сваке године постоји око 390 милиона случајева денге, од којих 96 милиона има клиничке симптоме. Денга је присутна у више од 100 земаља Африке, ендема, источног Медитерана, југоисточне Азије и западног Пацифика. Западнопацифички регион, југоисточна Азија и Америка били су највише погођени.


Prevention of mosquitoes


Денга је тешка болест слична грипу која може погодити и одрасле као и новорођенчад. Тешка денга, коју карактеришу тешке компликације, може проузроковати смрт.

Превенција и контрола

Тренутно је једини начин за контролу или спречавање ширења вируса денга грознице борба против вектора комараца, укључујући спречавањем комараца да приступе узгајалиштима путем управљања заштитом животне средине и правилним одлагањем чврстог отпада како би се спречило стварање вештачких комараца. станишта; Покријте посуде за складиштење воде у домаћинству и празните их и чистите недељно; применити одговарајуће пестициде на спољне контејнере за складиштење воде;


Prevention of mosquitoes1

Ако вас уједе комарац, размислите о употреби репелента против инсеката који садржи уље холли или борово уље

На пример, наш производ може бити врло ефикасан да вам помогне да се решите проблема са комарцима:

Prevention of mosquitoes (3)

Природна, здрава, нежна нега Стогодишње наслеђе, природни биљни екстракти, класични рецепти без биља Чувар породице ГГ # 39; здравље и спавање.

Обратите пажњудонаше вести,Ажурирање

ГуангЗхоу ТОПОНЕ Цхемицал Цо., Лтд